Google+ Followers

Monday, October 7, 2013

jurnal oh jurnal...

Salam semua...

Sorry ek aku x update blog smlm..Busy kemas umah..hehehe..mmg tp2 hr ahad aku akan menyapu,kemas umah..bkn stkt hr ahad je ek..selang 2 hr aku sapu sampah tp mmg ahad akan lbh skt bt kerja sbb hr len aku fokus utk study,bt assignment,cr bhan dan sebagainya yg berkaitan...

Td pl bnyk hal yg dah disettle..p market lah..shopping lah..mmg tiap2 mg aku akan p market ngn mak aku..adik aku yg laki tu kdg2 ikut jg..la ni nak p mn2 pun senang sbb mak aku dah pencen..mmg ada geng lah jwbnya..hihihi...

Mmmmmm the main point aku nak cita pasai jurnal..jurnal ni utk projek...projek ni aku amik sem dpn tp sem ni dah kn jp supervisor. bncg psl tajuk..bertukar-tukar pendapat..cr bahan..minta sign dia..sbb t nak kn hntq ngn proposal projek..tu yg penat skt sem ni..tp2 mg aku kn jp supervisor aku..aku dah 2 kl jp supervisor aku..ada lagi 5 kl..mslhnya jurnal ni ssh ckt nak cr..cr 1 psl..pas tu kn bc pl..lau bm x pa g walaupun pnjg tp bl mai tang bi ni Ya Allah mlsnyaaaaaaaaaaaaaaaa!! sbq je lah..ni aku br jp 4..nak kn cr g 6 lbh kurang..ptt lbh lg lah sbb t nak gn jurnal tu nak bt projek tp stkt ni cr 10 dl lah..Insya Allah t cr lg..hihihihi...jgn mrh ek En Supervisor..

Ok lah..aku nak teruskan lg misi mencari jurnal ni..t aku smbg tulih g k..tata titi tutu..

No comments:

Post a Comment