Google+ Followers

Tuesday, October 8, 2013

biasa

hai kwn2...

Hari ni (selasa) selalunya aku p bl tiket nak p UPSI..mg ni aku akan naik
Kereta api lg sb nak kn jp supervisor lg...p aku x hbh cr jurnal g..baru dpt
4..Msh x ckp..hope akan jp lg..sok nak call perpustakaan awam neg tnya ada
Ada x jurnal psl perakaunan..I hope so sbb xtau dah nak cr kat mana lg..
Pas bl tiket p bl brg customer..aku ni dealer Avon,Cosway ngn Sendayu
Tinggi..so kalau ampa nk order brg gtau aku k. Mlm ni aku mls nak
Ngadap lppy sbb mata aku ni dah nmpk bintang je..hehe..sok la smbg cr..
G pun tgn aku dah sakit..oklah..t smbg lg:)

No comments:

Post a Comment